Socialiștii dau cărțile pe față: Iată cine le-a finanțat vizita în țara lui Kim Jong-un

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Delegația Partidului Socialiștilor din Moldova, în frunte cu Grigore Novac, care a participat la ceremonia de aniversare a fostului lider al Coreei de Nord, Kim Il Sung, la mijlocul lunii aprilie curent, nu a cheltuit niciun ban din visteria formațiunii politice.

Conform lui Novac, socialiștii au fost în țara lui Kim Jong-un pe banii nord-coreenilor. ,,Cheltuielile au fost suportate de partea gazdă” , a dezvăluit socialistul în cadrul unei conferințe după ședința Parlamentului.

Citește și: PSRM, în țara lui Kim Jong-un: Iată ce au făcut socialiștii în Coreea de Nord

Delegația socialiștilor din Republica Moldova, care ar fi mers în Coreea la ceremonia dedicată aniversării a 105 ani ai celui care este numit fondatorul Coreei de Nord, Kim Il Sung, nu a declarat în luna aprilie pe ce bani a mers în cea mai închisă țară din lume. Informații despre cheltuielile din cadrul acestei vizite lipsesc și în raportul financiar depus de PSRM la Comisia electorală Centrală.

Citește și: (FOTO și VIDEO) În timp ce ONU îi sancționează, socialiștii îi invită la Chișinău; O delegație din Coreea de Nord, la serbarea PSRM


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...