Reţinut pentru pungăşii

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Un locuitor al Capitalei, în vârstă de 35 ani, a fost identificat şi reţinut de către poliţişti, după ce au fost alertaţi de către trei femei cu vârstele de 29, 31 şi respectiv 35 de ani.

Conform informaţiilor constatate de către poliţişti, individul ar fi sustras telefonul mobil din geanta primei victime de 29 ani, în timp ce se deplasau cu microbuzul de pe ruta 112. Incidentul a avut loc în sectorul Râşcani al Capitalei. Ulterior, individul ar fi urcat în microbuzul de pe ruta 129, unde din geanta unei femei de 31 de ani ar fi sustras portmoneul cu mijloace financiare şi actele personale ale acesteia, cauzând victimei un prejudiciu de 2500 lei.

Al treilea caz a avut loc în dimineaţa zilei de 16 octombrie, în microbuzul de pe ruta 192, când suspectul a sustras, din buzunarul hainei victimei un telefon mobil şi bani. Potrivit polițiștilor, bănuitul a fost anterior documentat şi condamnat pentru fapte similare.

În cadrul audierilor preliminare, bănuitul şi-ar fi recunoscut vina, iar bunurile materiale sustrase urmează a fi recuperate şi predate victimelor. Acesta, este cercetat penal pentru pungăşie şi riscă o pedeapsă cu amendă de până 17 mii de lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii sau închisoare de până la doi ani.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...