/VIDEO/ Dodon, deranjat de vizitele lui Băsescu: „Du-te și fă regulă la tine acasă, dacă ești așa deștept”

27 octombrie 2017, ora 10:45

„A doua zi, după alegeri, m-a sunat pentru a stabili o întrevedere. Dar eu nu am ce discuta cu domnia sa. Dezaprob categoric ideile pe care le promovează. Cu cât mai mult va cutreiera localităţile Moldovei, cu atât lumea va înțelege mai bine că unirea cu România nouă nu ne trebuie. Dacă e atât de deştept, s-o facă pe deşteptul acasă la el, noi însă nu-i vom permite să ne năucească populaţia. Băsescu trebuie să fie absolut conştient de faptul că va sta după gard, în sensul direct al cuvântului”, a menționat șeful statului.

Igor Dodon a mai menționat că pentru tot ce face Băsescu în Republica Moldova, în orice altă țară serviciile de securitate, care acționează în interesul statului, l-ar expulza din țară.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram