Deputatul comunist Vasile Panciuc şi-a depus mandatul. Elena Bodnarenco: „Riscul de a rămâne în şase, este minim”

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Deputatul comunist Vasile Panciuc, fost primar al municipiului Bălţi, şi-a depus mandatul în legătură cu starea sa de sănătate, care s-a agravat în ultimul timp. Decizia urmează a fi anunţată în cadrul şedinţei de astăzi a Parlamentului. Acesta va fi înlocuit de către Alla Mironic, care a mai fost deputat comunist în câteva legislaturi.

Solicitată de Independent.md, deputatul comunist Elena Bodnarenco, secretar al fracţiunii parlamentare a PCRM, a menţionat că Alla Mironic şi-a dat deja acordul privind ocuparea mandatului de deputat.

„Următoarea vine doamna Alla Mironic, doctor în ştiinţe, preşedintele Organizaţiei Obşteşti Uniunea Veteranilor de război şi muncă din Republica Moldova. Doamna a deţinut mandatul de deputat în 2009-2014, legislaturile XVII-XVIII-XIX”, a spus Bodnarenco, precizând că „riscul de a rămâne în şase (n.r. deputaţi), este minim”.

Este de menţionat că, odată cu venirea Allei Mironic în funcţia de deputat, fracţiunea şi aşa cea mai reprezentativă la capitolul „femei deputat”, va deveni şi mai reprezentativă în acest sens, cinci din şapte deputaţi urmând a fi femei.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...