/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/VIDEO/ Un fost angajat al Trupelor de Carabinieri recruta minore pe net pentru a le exploata sexual. Ulterior, „le vindea” pe 999

missing
27 octombrie 2017, ora 09:47

Cei doi sunt bănuiți de comiterea traficului de copii în scop de exploatare sexuală comercială, prin abuz de vulnerabilitate a persoanei, exprimată prin situația precară din punct de vedere al supraviețuirii sociale.

Din materialele cauzei rezultă, că persoanele reţinute, acționând de comun acord, recrutau persoane minore prin intermediul portalurilor „WEB” şi le adăposteau la domiciliul bănuiților din municipiul Chişinău, după care, conducându-se de motivul de profit, au organizat plasarea anunţurilor pe site-ul 999.md cu pozele minorelor, acestea fiind ulterior supuse exploatării sexuale contra plată de către mai mulţi bărbaţi.

În prezent sunt întreprinse măsurile necesare pentru identificarea tuturor victimelor şi stabilirea cuantumului veniturilor obţinute de către bănuiţi.

Bănuiţii au vârsta cuprinsă între 19 şi 21 de ani şi la moment sunt reţinute pe un termen de 72 ore, după care după înaintarea învinuirii, de către procurori vor fi înaintate demersuri pentru plasarea acestora în arest preventiv pe un termen de 30 zile.

Dacă vor fi găsiţi vinovaţi de comiterea infracţiunii de care sunt acuzate, făptuitorii riscă o pedeapsă sub formă de închisoare pe un termen de la 15 la 20 de ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram