/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Tancurile Abrams, retrase de pe front

/VIDEO/ Întâmpinați cu lacrimi și durere. Corpurile neînsuflețite ale moldovenilor decedați în Coasta de Fildeș, repatriate

missing
27 octombrie 2017, ora 10:14

Corpurile au fost repatriate la o zi după ce în Abidjan, Cote D’Ivoare, a avut loc ceremonia de rămas bun pentru membrii echipajului, iar în următoarele zile, după îndeplinirea tuturor procedurilor necesare, va fi organizată o ceremonie de rămas bun și în Moldova.

Pe 29 octombrie 2017, o comisie din cinci persoane, reprezentanți ai Autorității Aeronautice Civile a Republicii Moldova, sub președenția reprezentantului Ministerului Economiei și Infrastructurii Drumurilor a Republicii Moldova, vor pleca spre Abidjan în vederea participării la investigarea accidentului survenit la 14 octombrie 2017, cu implicarea aeronavei An-26, ER-AVB, în Abidjan, Cote D’Ivoare. Aceștia nu au putut pleca până acum pentru că a fost necesară pregătirea documentelor, dar și vaccinarea experților.

Menționăm că patru cetățeni moldoveni au murit și alți doi au fost răniți ca urmare a prăbușirii unui avion cargo în mare, în apropiere de aeroportul orașului Abidjan. Accidentul aviatic a avut loc pe 14 octombrie dimineață, aproximativ la ora 8:45, după o tentativă eșuată de aterizare pe aeroportul Abidjan, cauzată de condițiile meteo nefavorabile. Aeronava prăbușită efectua zboruri pentru armata franceză și avea la bord zece persoane, inclusiv 6 moldoveni și 4 francezi.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram