/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

Timp de un an, 40 de minori din penitenciare au învățat meseria de bucătar, cofetar, frizer și cizmar

missing
27 octombrie 2017, ora 06:10

Secretarul general de stat, Anatolie Munteanu, și ambasadorul României în Moldova, Daniel Ioniță, au participat la conferința de încheiere a proiectului „O nouă viață pentru tinerii delincvenți”.

„E datoria noastră să preluăm expertiza colegilor și oricare experiență bună pentru a avansa lucrurile: fie că e un suport pentru tineri, femei cu copii sau a proiectului nostru ambițios de implementare a regimului progresiv de detenție”, a apreciat Anatolie Munteanu.

Daniel Ioniță a constat că: „am reușit să facem ceva practic și necesar. Expertiza românească este rezultatul eforturilor de implementare a reformelor într-un sector important – cel al drepturilor omului”.

Menționăm că, proiectul a fost finanțat de Ministerul Afacerilor Externe prin programul României de cooperare pentru dezvoltare și implementat cu sprijinul Programului Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD). Programul a derulat în baza unui acord de parteneriat încheiat de DIP, Universitatea de Vest și Institutul Intercultural ambele din Timișoara, România.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram