Cristiano vrea să destrame tridentul BBC: Îl cere la Real pe noul star al lui PSG

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Cristiano Ronaldo e conștient că are nevoie de colegi în formă maximă în atacul Realului și acesta este motivul pentru care îi cere lui Florentino Perez să îl vândă pe Gareth Bale, susține Don Balon.

Galezul de 28 de ani a suferit mai multe accidentări, iar forma lui a dispărut treptat de la transferul de 100 de milioane de euro făcut de Real, în 2013, atunci când l-a adus de la Tottenham.

Pe lista propusă de Cristiano se află Paulo Dybala, Marcus Rashford sau Harry Kane, dar și noul favorit al starului de 32 de ani, Goncalo Guedes, jucătorul împrumutat de Valencia de la PSG.

Atacantul de 20 de ani a strălucit în Spania, unde a marcat trei goluri și a oferit cinci pase de gol, în cele 10 meciuri disputate în acest sezon. El e considerat noua senzație a fotbalului portughez.

Paulo Dybala (23 de ani) e cotat la 70 de milioane de euro de site-ul de profil transfermarkt.de, iar campioana din ultimii şase ani din Italia ar refuza greu o ofertă de 200 de milioane de euro, suma înaintată de presa spaniolă. Dacă se face, acesta va fi cel mai scump transfer din istoria Realului.

Dybala a câștigat alături de Juventus două titluri, două Cupe ale Italiei și o Supercupă a Italiei. În cele 107 meciuri adunate în toate competițiile, ”La Joya” a înscris 55 de goluri.

Varianta Kane este mai puțin probabilă, lucru recunoscut și de Florentino Perez, care a admis că se așteaptă ca Tottenham să ceară o sumă uriașă pentru internaționalul englez de 24 de ani.

”Să îl transfer pe Harry Kane nu mi-a trecut prin cap. Este un jucător mare și este tânăr. Mai are mulți ani să crească, dar noi suntem mulțumiți cu Benzema și cu restul echipei.

Nu l-am întrebat prețul pe președintele lui Tottenham pentru că mi-ar fi spus că valorează 250 de milioane de euro”, a spus Perez, pentru Cadena Cope.

Kane trece printr-o formă de invidiat în 2017: a marcat 45 de goluri în 40 de meciuri pentru echipa de club și cea națională.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...