Actualitate

Fiica oligarhului ucrainean care a ucis cinci oameni într-un accident rutier ar putea scăpa basma curată

 Un expert legal a declarat, pentru o televiziune din Ucraina, că avocații tinerei de 20 de ani ar „lucra” cu familiile victimelor. Potrivit lui Ivan Liberman, scopul acestei colaborări ar urmări să o scape pe Alyona Zaitseva de închisoare, prin oferirea de compensații familiilor victimelor, infomează publicația The Independent.

„Din nefericire, banii pot închide multe guri aici. Atât cei răniți, cât și victimele persoanelor decedate pot merge la un notar, unde să semneze declarații în care să afirme că au primit compensații și că nu mai au nicio reclamație la adresa șoferiței”, a spus el.

Expertul legal a mai precizat că au mai existat cazuri similare, când o persoană care risca închisoarea a plătit compansații de 1,5 milioane de dolari victimelor.

„Îmi pare rău că s-a întâmplat asta și că oamenii au suferit. Este singura mea preocupare acum. Sper că familiile le vor permite părinților mei să le ajute”, a declarat tânăra, potrivit Daily Mirror.

„Implorăm rudele celor care au murit și pe cei răniți în acest teribil accident să o ierte pe fiica noastră. Vom face tot ce putem pentru familiile celor decedați. Am strâns fonduri și suntem pregătiți să oferim orice asistență financiară este necesară. Este o tragedie și nu avem cuvinte prin care să exprimăm sentimentul de a pierde pe cineva drag. Sperăm că tribunalul va lua o decizie privind acest accident îngrozitor, din moment ce au fost împlicați doi șoferi și două mașini. Vom accepta orice decizie ia instanța”, se precizează în mesaj.

Potrivit unor informații, statutul șoferului Volkswagenului care a fost lovit de mașina tinerei ar putea fi modificat de la cel de martor la unul de suspect.

Șeful poliției regionale, Oleg Bekh a declarat: „Nu exclud această posibilitate, în momentul în care vom primi toate informațiile privind implicarea sa”.

Alyona Zaitseva, în vârstă de 20 de ani, a cauzat moartea a cinci persoane, după ce a trecut pe roșu cu 60 de kilometri/oră, lovind un Volkswagen și mai mulți trecători de pe o trecere de pietoni. Accidentul a avut loc miercurea trecută, în orașul ucrainean Kharkiv.

Ca urmare a accidentului, fiica luk Vasili Zaitsev, directorului unei companii producătoare de energie, ar putea risca 10 ani de închisoare. Totodată, ea a fost condamnată la două luni de detenție, până la începerea procesului, notează publicația britanică Independent. Potrivit presei locale, Alyona Zaitseva nu se află la primul incident rutier.

Sursa: Independent.co.uk

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *