(foto) „Game of Thrones” sau „Vrăjitorul din Oz”. Ce costume aleg de Halloween doi părinți gay din America

hsl

Halloweenul este sărbătoarea preferată a multor persoane. Doar în această zi ai oportunitatea să fii în pielea eroului preferat. Pentru doi părinți din America, această sărbătoare este una deosebită, ei pregătesc costume pentru mica lor familie, iar în centru atenției mereu este micuța Adelaide.

„Familia noastră nu este tradițională, noi suntem mai mult o familie de normă nouă”, spun părinții, Paul Sandmann și Manny Lopez. Adelaide și Augustus au venit pe lume în 2014 prin intermediul surogării și i-au făcut foarte bucuroși pe părinții lor.

„Halloweenul este evenimentul meu preferat. Întotdeauna vreau să o reprezint pe Adelaide drept personajul principal, deoarece ea este fata casei, astfel încât în ​​fiecare an ne facem costumele în jurul unei femei puternice” ,spune Manny.

În 2015 au ales tematica „Vrăjitorul din OZ”.  Părinții stipulează faptul că doar 60% din componentele costumelor au fost procurate, în rest totul a fost pregătit de părinții iubitori.

SandmannLopez_Halloween2015-59ef58d858bd8__880
Pentru 2016 familia a optat pentru „Game of Thrones”. „Această serial HBO este atât de popular, încât ne-a îndemnat să ne mascăm în dragoni, iar pe Adelaida să o facem Dany. Mi-au trebuit cam 3 luni să fac aceste costume, pentru că a trebuit să pictez dragonii și să las vopseaua să se usuce ca să pot trece la următoarea parte a corpului.” DIY-Halloween-Costumes-59ef5aa87c3d1__880

„Inspirația pentru costumele noastre din 2017 a fost unul dintre cele mai bune filme ale tuturor timpurilor, „The fifth element”, care sărbătorește aniversarea a 20 de ani. Leeloo, eroina filmului, este interpretată de Adelaide.”

DIY-Halloween-Costumes-59ef5b98619a6__880

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente