Dodon aduce o delegație a Dumei de Stat a Rusiei la Chișinău, Comrat şi Tiraspol

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

O delegație reprezentativă a Dumei de Stat a Rusiei, din care vor face parte membri ai tuturor fracţiunilor din Parlamentul rus, ar urma să efectueze o vizită în Republica Moldova. Pe lângă Chișinău, parlamentarii ruşi ar urma să meargă la Comat şi Tiraspol. Cel puţin asta susține şeful statului.

Igor Dodon a avut o întrevedere cu deputatul Dumei de Stat a Federaţiei Ruse, Kazbek Taisaev şi liderul Partidului Comuniştilor din regiunea transnistreană, deputatul Consiliului Suprem de la Tiraspol, Oleg Horjan.

Acesta anunţă că a discutat situaţia politică internă din Moldova, evoluţia relațiilor moldo-ruse în contextul rezultatelor recentei reuniuni a Consiliului şefilor de stat ai CSI de la Soci şi procesul de reglementare a problemei transnistrene.

Totodată, acesta anunţă că la finele lunii noiembrie, o astfel de întrevedere va avea loc la Chişinău. Se preconizează vizita în Moldova a unei delegaţii reprezentative a Dumei de Stat a Rusiei, din care vor face parte membri ai tuturor fracţiunilor din Parlamentul rus. Agenda mai prevede o vizită a delegaţiei ruse la Comrat şi Tiraspol.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...