Parlamentul se întruneşte mâine în şedinţă. Ce subiecte se regăsesc pe ordinea de zi

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Parlamentul se întruneşte mâine, 27 octombrie în şedinţă plenară, începând cu ora 10:00. Biroul permanent al Legislativului a aprobat azi ordinea de zi a ședințelor plenare pentru perioada 27 octombrie – 3 noiembrie 2017.

Deputații vor dezbate modificarea și completarea Legii bugetului de stat pentru anul 2017, proiectul de lege pentru ratificarea Acordului în domeniul securității sociale dintre Republica Moldova și Republica Turcia, precum și proiectul de hotărâre cu privire la Raportul Avocatului Poporului privind respectarea drepturilor și libertăților omului în Republica Moldova în anul 2016, precum şi alte proiecte legislative.

Pe ordinea de zi de săptămâna viitoare figurează proiectele de lege privind organizarea și funcționarea Curții de Conturi, informarea consumatorului cu privire la produsele alimentare, modificarea Legii cu privire la sistemul de salarizare în sectorul bugetar.

De asemenea, Parlamentul urmează să ratifice Acordul dintre Republica Moldova și UE privind procedurile de securitate pentru schimbul și protecția informațiilor clasificate.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...