/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

/FOTO/ Peste o sută de pescari verificați de inspectorii de mediu. S-au dat amenzi de peste 4.000 de lei

missing
26 octombrie 2017, ora 13:23

Inspectorii anunță că din cei 60 de pescari verificați, șase nu dețineau permise de pescuit, fapt pentru care au fost amendați conform art. 114(1) al Codului Contravențional al R. Moldova.

La fel, Inspecția Piscicolă sectorul Rîșcani-Glodeni în timpul verificării a circa 30 pescari care pescuiau în lacul de acumulare Costești-Stânca, a depistat patru persoane care nu dețineau permise, întocmindu-le procese-verbale pentru acest fapt.

Inspecția Piscicolă sectorul Șoldănești-Rezina a verificat 35 de pescari, iar o persoană nu deținea permis de pescuit și i-a fost întocmit un proces-verbal, totodată inspectorii au depistat și ridicat cinci racile instalate ilegal, la fel și Inspecțiile Piscicole sectorul Soroca-Florești și Căușeni-Ștefan Vodă au întocmit câte un proces-verbal pentru pescuit ilicit și încălcarea regulilor de pescuit.

În total au fost întocmite 13 procese-verbale, iar suma amenzilor aplicate de către inspectorii piscicoli teritoriali pe data de 21 octombrie 2017 a constituit 4350 lei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram