(foto) Începe-ți dimineața cu un toast gustos și frumos. Câteva idei pentru un mic dejun plăcut nu doar ochilor

collage

Dacă cineva crede că toastul obișnuit de dimineață nu are nimic în comun cu arta, se înșeală amarnic. Pentru a te convinge de aceasta este suficient să vezi lucrările unui artist din Japonia, care demonstrează lumii întregi că mâncarea deține un loc aparte în cultura japoneză și ea trebuie să arate bine. Poate ar fi trebuit să încercăm și noi?

toast-art-1

Pentru a crea reproducerile colorate, Eiko Mori folosește următoarele unelte: o lingură, o scobitoare, o pungă de hârtie din pergament miniatural și o pensetă.

toast-art-2 toast-art-3 toast-art-4

Eiko Mori recunoaște că crearea unui astfel de cerc kiwi necesită mult timp și răbdare.

toast-art-5

O felie de pâine cu smântână conform unei rețete speciale a autorului, decorată cu gem de căpșuni și mango, pare a fi destul de apetisantă.

toast-art-6 toast-art-7 toast-art-8 toast-art-10

Lucrările lui Eiko Mori au devenit populare pe Internet, iar pagina din Instagram are deja peste 20 de mii de abonați, inspirați de capodoperele comestibile.

toast-art-eiko-mori-1 toast-art-eiko-mori-2 toast-art-eiko-mori-3 toast-art-eiko-mori-4 toast-art-eiko-mori-5 toast-art-eiko-mori-6 toast-art-eiko-mori-7 toast-art-eiko-mori-8

Gem de căpșuni, cremă de arahide, sirop de lamaie și … un mic secret pentru micul dejun! toast-art-eiko-mori-9 toast-art-eiko-mori-10 toast-art-eiko-mori-11 toast-art-eiko-mori-13 toast-art-eiko-mori-14 toast-art-eiko-mori-15 toast-art-eiko-mori-16

Aceasta este o gustare americană pentru un micul dejun japonez, cu ketchup! toast-art-eiko-mori-17

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente