Doi indivizi din Cimişlia, reţinuţi. Aflându-se la o vânătoare ilegală, au împuşcat din neatenţie un bărbat// VIDEO

Doi bărbați, cu vârsta cuprinsă între 25 și respectiv 27 ani, locuitori ai raionului Cimişlia, sunt suspectați că ar fi împușcat un bărbat, în timp ce se aflau la vânătoare ilegală.

La 5 octombrie, poliția a fost alertată precum că în fâşia forestieră din extravilanul satului Mereni, raionul Cimişlia, a fost depistat cadavrul unui bărbat de 46 de ani, locuitor al satului Albina, al aceluiaşi raion.

Deplasându-se la fața locului, poliția împreună cu medicul legist a constatat  că decesul bărbatului a survenit în urma unei împuşcături în regiunea capului. În acest caz a fost inițiată o cauză penală.

Ca urmare a investigațiilor, s-a stabilit că la 30 septembrie, suspecții aflându-se la braconaj, la marginea fâşiei forestiere dintre satele Albina şi Mereni, din neatenţie au împuşcat mortal un bărbat confundându-l cu un animal, după care au părăsit locul infracțiunii.

La 25 octombrie, suspecții au fost reținuți, unul dintre ei este reținut pentru 72 de ore, iar celălalt este cercetat în libertate.

Totodată, polițiștii au ridicat trei arme de vânătoare dintre care două deținute ilegal.

Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.