O femeie din Leova a căzut într-o fântână cu adâncimea de 20 metri

O femeie în vârstă de 48 de ani a fost salvată miercuri de pompieri după ce a căzut într-o fântână publică cu adâncimea de 20 de metri. Cazul a avut loc în după amiaza de ieri în orașul Leova.

Din primele informații, femeia ar fi ieșit din casă la ora 14.00 și nu s-a mai întors. Apropiații au alertat serviciile de urgență pentru a găsi persoana.

La ora 15.43 minute echipa de pompieri din Leova a fost solicitată pentru a interveni la recuperarea femeii dintr-o fântână publică din oraș.

La fața locului s-au îndreptat salvatorii care au întreprins misiunea de salvare. În mai puțin de 15 minute persoana a fost recuperată din fântâna cu apă.

Din fericire, pompierii au reușit s-o salveze. Femeia a fost preluată de serviciile medicale întrucât a suportat hipotermie. La moment starea acesteia este în afara pericolului.

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI îndemnă oamenii să apeleze de urgență Serviciul 901 într-o situație de risc pentru viață.

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.