Alexandru Jizdan, acuzat că a transformat MAI într-o filială a oficiului GBC a lui Plahotniuc

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Ministrul Afacerilor Interne, Alexandru Jizdan, a transformat ministerul din subordonarea sa într-o filială a Global Business Center, în care polițiștii de rând lucrează pentru oligarhul Vladimir Plahotniuc. O declarație în acest sens a făcut, în cadrul unei conferințe de presă, Nicolai Țipovici, vice-președinte al „Partidului Nostru”

Țipovici și-a exemplificat afirmația prin schema frauduloasă cu ajutorul căreia Ministerul de Interne a utilizat fondurile de rezervă ale primăriei. „Jizdan a transformat Ministerul într-un al doilea Global Business Center, oficiu, care aparține oligarhului Plahatniuc”, a spus Țipovici.

Politicianul a mai comunicat că în poliție s-a creat un sistem, în care polițiștii de rând din banii proprii își repară automobilele și procură combustibil.

„Este o fluctuație mare de cadre, oamenii pur și simplu au obosit de acest sistem. Astăzi, colaboratorii poliției, MAI în frunte cu Jizdan lucrează pentru un singur om, care a uzurpat puterea statului – oligarhul Vladimir Plahotniuc”, a adăugat acesta.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...