17:48:43 18.04.2024
Stiri

OANA ZĂVORANU s-a alăturat campaniei #metoo! Vedeta rupe tăcerea şi face dezvăluiri cutremurătoare:„Am avut avansuri de la…“

Monden 26.10.2017 07:02 Vizualizări3659 Autor: Ziarul National
OANA ZĂVORANU s-a alăturat campaniei #metoo! Vedeta rupe tăcerea şi face dezvăluiri cutremurătoare:„Am avut avansuri de la…“ Sursa: cancan.ro


Oana Zăvoranu este alături de toate persoanele care au luat parte la campania #metoo, deoarece şi ea a primit avansuri de la… femei. Deşi a rămas şocată de propunerile făcute, bruneta a ştiut cum să reacţioneze şi să gestioneze situaţiile.

Deşi duce o viaţă de milionar, doar ea ştie câte se ascund în spatele acestui succes. Vedeta nu se fereşte şi face dezvăluiri despre episoadele neplăcute din viaţa ei.

„Foarte mulți actori de la Hollywood abia acum... sunt fascinată de ceea ce se întâmpla cu nişte oameni pe care noi îi vedem glamuroşi, avem senzaţia ca totul e la picioarele lor dar ei se sinucid. (...) Ajungi intr-un moment în care spui mai bine mai sărac, mai curat dar nu mai vreau să am coşmaruri noaptea. (...) Am avut anumite avansuri de la femei. Mi s-a întâmplat ca anumite femei din showbiz să îmi facă avansuri. Dar pentru ca mie îmi plac bărbații și nu îmi plac femeile am încercat cumva discret să mă eschivez și am spus că îmi pare rău, că apreciez că sunt pe placul lor dar eu sunt cu bărbaţii, nu cu femeile”, a dezvăluit Oana Zăvoranu.

Sursa: cancan.ro


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md