16:33:02 28.03.2024
Stiri

Un bărbat s-a sinucis live pe Facebook în ziua logodnei fiicei lui

Știri 26.10.2017 09:02 Vizualizări1731 Autor: Ziarul National
Un bărbat s-a sinucis live pe Facebook în ziua logodnei fiicei lui Sursa: digi24.ro


Un bărbat și-a filmat sinuciderea și a transmis-o live pe Facebook pentru că a aflat că fiica sa se va căsători fără aprobarea lui.

Ayjan Uzun, în vârstă de 54 de ani, vorbește în videoclip despre familia sa înainte să se împuște în cap, notează metro.co.uk.

„Transmit live în seara aceasta, e testamentul meu, nu vreau ca cei care m-au adus în această stare să vină la înmormântarea mea. La revedere, eu plec, aveți grijă de voi”, a spus bărbatul înainte să se sinucidă.

Bărbatul era singur acasă și tocmai aflase că fiica sa se va căsători.„Nimeni nu m-a întrebat și pe mine. Nu m-au tratat ca pe un bărbat. Socrul meu mi-a luat locul și fără să aibă dreptul a aprobat căsătoria fiicei mele. Nimeni nu a spus că tatăl acestei fete trăiește”, spune bărbatul.

„Soția mea m-a sunat și mi-a spus. Am întrebat-o de ce nu a venit să-mi spună (de logodnă - n.r.) și mi-a răspuns că nu pot fi vizitat personal. Poate unii dintre voi vor numi asta un spectacol. Nu-mi doresc să mai treacă cineva prin ce trec eu acum. Puțin mai încolo o să-mi închei viața cu arma pe care o țin în mână”, afirmă bărbatul.

În timpul livestreamului, prietenii și rudele bărbatului ai trimis comentarii implorându-l să nu se sinucidă. Cu toate astea, Uzun i-a ignorat și a dus planul la sfârșit.

Sursa: digi24.ro


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md