/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Moldova va deschide Ambasadă și Consulat General în Emiratele Arabe Unite

missing
26 octombrie 2017, ora 08:10

Potrivit hotărârii, Executivul va aproba structura şi statul de personal şi va stabili indemnizaţiile în valută străină pentru personalul acestora.

Conform Notei Informative atașate la proiect, deschiderea Ambasadei și Consulatului General ale R. Moldova în Emiratele Unite va crea condiții pentru asigurarea prezenței diplomatice mai extinse a țării noastre în regiunea Golfului Piersic, fapt care ar permite valorificarea mai deplină a potențialului enorm al acestei zone geografice, din punct de vedere economic și investițional.

De asemenea, deschiderea acestora va facilita dezvoltarea dialogului politic și sectorial cu instituțiile de stat și sectorul privat din Emiratele Arabe Unite, precum și va asigura un dialog direct cu reprezentanții comunității oamenilor de afaceri din EAU interesați de Republica Moldova.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram