20:42:31 25.04.2024
Stiri

Previziunea SUMBRĂ făcută de Vladimir Putin: „Aceşti oameni vor fi mai PERICULOȘI decât bombele nucleare”

Știri 25.10.2017 21:00 Vizualizări1926 Autor: Ziarul National
Previziunea SUMBRĂ făcută de Vladimir Putin: „Aceşti oameni vor fi mai PERICULOȘI decât bombele nucleare”


Preşedintele rus Vladimir Putin a avertizat, la un festival pentru tineri, că super-soldaţii modificaţi genetic vor reprezenta în viitor un pericol mai mare decât bombele nucleare. Asta deoarece aceştia nu vor simţi frica sau durerea. Liderul de la Kremlin a adăugat că liderii lumii ar trebui să încheie tratate care să prevină apariţia acestor soldaţi, scrie go4it.ro.
„Un om are posibilitatea să acceseze codul genetic creat fie de natură, fie de Dumnezeu, cum ar spune oamenii religioşi. Tot felul de consecinţe pot urma. Poate rezulta din asta un matematician de geniu, un muzician extraordinar sau un om care poate lupta fără frică, compasiune, regrete sau durere”, a declarat Putin. „Ceea ce tocmai am descris poate fi mai periculos decât o bombă nucleară”, a adăugat el.

Deşi se teme de experimentele genetice pe oameni, Putin este un susţinător al dezvoltării inteligenţei artificiale, o tehnologie pe care alţii o consideră extrem de periculoasă. El crede că ţara care „va domina” în domeniul inteligenţei artificiale va conduce lumea. Liderul de la Kremlin a declarat că Rusia vrea să fie un lider în domeniu, dar nu îl va monopoliza, ci va împărtăşi cunoştinţele cu „întreaga lume”.
Pe de altă parte, Elon Musk, şeful Tesla şi al SpaceX, a scris pe Twitter că cel De-al Treilea Război Mondial va fi cauzat cel mai probabil de competiţia dintre marile puteri în domeniul inteligenţei artificiale.
Programe de îmbunătăţire a soldaţilor sunt deja în desfăşurare. US Navy investeşte în tehnologii care să îmbunătăţească funcţiile cognitive ale luptătorilor de elită SEAL, cu ajutorul unor dispozitive de stimulare a creierului. Detalii nu se cunosc deocamdată.

Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md