„Haideți să găsim șef la ANI” – provocarea lansată de un membru al Consiliului de Integritate

wantedcollage

După mai multe căutări, depuneri de dosare a 4 persoane pentru funcția de șef al Autorității Naționale de Integritate, unul din membrii Consiliului de Integritate explică cum a fost procesul și de ce nu s-a ales pe nime, însă vine cu propunerea ca oricine să poată trimite o candidatură.

Photo Shape Editor: https://www.tuxpi.com/photo-effects/shape-tool„Aș vrea să reușesc să vă conving pe toți cât de importantă este ANI pentru noi, cetățeni și țară. Aș vrea să reușesc să vă trezesc din amorțire și să îi aducem pe cei capabili la concursul pentru ANI. Chiar nu are țara asta oameni care sa fie și profesioniști și de o moralitate impecabilă? Să fie poporul nostru secat de resurse? Nu cred!!!

Și dincolo de obligațiile legale și morale pe care le am ca membru CI ANI, ca om lansez o provocare: Haideți să găsim șef la ANI!

Trimiteți potențialii candidați la CI ANI, faceți dezbateri și propuneți nume care au greutatea să ne rerpezinte în această funcție. Haideți să gasim și să convingem pe Integrul Neamului să ne controleze cinstit, să fie garantul bunei funcționări ai Autorității Naționale de Integritate” spune Dumitru Țîra, membru al Consiliului de Integritate (CI) al Autorității Naționale de Integritate (ANI).

Mai multe din declarațiile lui Dumitru Țîra le vedeți pe realitatea.md

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente