/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, ajutor UE și pericol atomic. Zelenski: „Teroarea trebuie învinsă complet și peste tot”

/VIDEO/ Mai bine accidentat decât filmat. Încercând să evite jurnaliștii, noul ministru al Apărării mai n-a dat într-o ușă

missing
25 octombrie 2017, ora 18:31

– Cum a fost prima zi în funcția de ministru?
– Captivantă.
– V-ați dorit această funcție?
– Este o funcție care implică multă responsabilitate și cred că vom face față
”, a declarat Eugen Sturza, ministrul Apărării.

Eugen Sturza a mai spus că va coopera cu șeful statului, chiar dacă acesta nu-l recunoaște ca ministru. „Vom colabora conform legislației în vigoare și cu respectarea Consituției RM”, susține Sturza.

Scump la vorbă, ministrul a fugit în sala de ședință. În încercarea de-a evita presa, acesta mai nu s-a accidentat. „– Voi reveni curând și vom discuta. – Când? – Foarte curând”, a declarat ministrul Apărării.

Ajuns în fotoliul de ministru, Eugen Sturza a fost felicitat de premier. „Îmi pare bine că am scos-o la capăt și sper foarte mult în continuare să nu mai avem blocaje instituționale de felul celui care a fost”, a menționat Pavel Filip, prim-ministrul R. Moldova.

Marți, 24 octombrie, Eugen Sturza a fost investit în funcția de ministru al Apărării, decretul fiind semnat de șeful Legislativului, Andrian Candu. De la ceremonie a lipsit Igor Dodon, care era în imposibilitate de a-și îndeplini atribuțiile, potrivit Curții Constituționale. Șeful statului a spus că „guvernarea va cădea în groapa pe care o sapă altora”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram