Fostul primar al New York-ului: Brexitul, cel mai prostesc lucru; L-am egalat cu alegerea lui Trump

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Brexitul a fost cel mai prostesc lucru posibil… cu excepţia alegerii lui Donald Trump ca preşedinte. Afirmaţia îi aparţine lui Michael Bloomberg, fostul primar al New York-ului. Pentru a-şi susţine declaraţia, mogulul media a adăugat că mulţi dintre angajaţii săi au cerut să plece din Marea Britanie şi Statele Unite deoarece au impresia că aceste două ţări nu mai privesc cu ochi buni imigranţii.

Bloomberg a spus, în timpul unui interviu: „Am spus că, după părerea mea, este lucrul cel mai prostesc lucru pe care o ţară l-a făcut vreodată, dar apoi noi l-am depăşit cu alegerea lui Trump.

Îmi vine foarte greu să înţeleg de ce o ţară căreia îi mergea atât de bine a vrut să strice acest lucru. Dacă te gândeşti la motivele despre care au discutat, precum imigraţia… Marea Britanie nu a acceptat oameni din Africa de Nord sau din Orientul Mijlociu. Imigranţii din Marea Britanie proveneau din ţări precum Polonia şi erau tâmplari, zugravi, instalatori sau alte meserii asemănătoare, de care ei aveau nevoie. Deci nu aveau o problemă cu imigraţia, să recapete controlul asupra graniţelor. Au Canalul Mânecii, asta le oferă control asupra graniţelor.

Nu a fost un lucru inteligent. Părăsirea (n.red.: Uniunii Europene) va fi un proces foarte dificl, foarte dureros, va afecta industria”, a concluzionat magnatul.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...