Usain Bolt ar putea juca fotbal la una dintre cele mai mari echipe din Germania

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Usain Bolt, retras recent din activitate, a primit o nouă invitaţie din partea Borussiei Dortmund de a susţine o probă pentru a-şi demonstra calităţile fotbalistice, a anunţat multiplul campion olimpic şi mondial.

„Este un vis, un nou capitol din viaţa mea, ceva ce mi-am dorit întotdeauna să fac, încă de când eram copil. Iar atunci când ai un vis, ceva ce îţi doreşti cu adevărat să faci, trebuie să încerci totul pentru a vedea până unde poţi merge”, a declarat Bolt, cu ocazia Marelui Premiu al SUA, care a avut loc duminică la Austin (Texas), unde a dat startul turului de încălzire.

Campionul jamaican, în vârstă de 31 ani, a precizat că responsabilii companiei Puma, sponsorul său, au purtat o discuţie pe această temă cu conducătorii Borussiei Dortmund, care au mai încercat anterior să-l convingă pe Bolt să susţină o probă alături de gruparea din Bundesliga, pentru a-şi îndeplini astfel visul de a deveni fotbalist profesionist.

„Responsabilii Puma îi cunosc bine pe oamenii de la Dortmund. Aceştia mi-au spus că invitaţia este în continuare valabilă. Va trebui mai întâi să mă refac după accidentare şi să îmi recapăt forma fizică”, a mai spus sprinterul, care a suferit o leziune la ischio-gambieri în timpul Campionatelor Mondiale de la Londra, din august, ultima competiţie din cariera sa.

Directorul general al Borussiei Dortmund, Hans-Joachim Watzke, a confirmat informaţia, într-un interviu acordat RevierSport, explicând că i-a adresat „o invitaţie călduroasă” lui Usain Bolt să susţină un test alături de Borussia.

Acesta a precizat că şi-a programat o întâlnire cu preşedintele companiei Puma, Bjorn Gulden, în cadrul căreia va aborda şi această temă.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...