ISIS, amenințări pentru Cupa Mondială: Teroriștii s-au folosit de imaginea lui Messi

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Partizanii celulei teroriste ISIS s-au folosit de imaginea internaționalului argentinian Lionel Messi pentru a amenința desfășurarea turneului final care va avea loc anul viitor în Rusia.

Mesajul șocant transmis de teroriști cu starul Barcelonei, aflat în spatele gratiilor, face parte dintr-o campanie care să amenințe buna desfășurare a Cupei Mondiale de anul viitor din Rusia. Acest poster înfricoșător cu Lionel Messi care varsă o lacrimă de sânge a fost lansat pe propria rețea de socializare pentru promovarea mesajelor de propagandă. ”Doar terorism” și sloganul ”Vă luptați cu un stat care nu are cuvântul eșec în dicționarul ei”, apare scris alături de imaginea fotbalistului, care poartă o uniformă de deținut, cu numele lui imprimat pe piept. Textul în arabă reflectă ceea ce stă scris în limba engleză doar ca efectul mesajului să fie maximum.

Aceasta nu este singura imagine lansată de teroriști cu privire la turneul final din 2018. O altă imagine postată săptămâna trecută arată simbolul „Cupei Mondiale” alături de un om mascat. ”Așteptați-ne”, stă scris. Teroriștii au inundat mediile sociale cu imaginea Jihadului, purtând puști și bombe, alături de steagul negru al regimului.

ISIS a mai dat publicității imagini cutremurătoare în care un jihadist înarmat și o bombă cu steagul ISIS care apar lângă logo-ul Cupei Mondiale. Pe fundal se vede imaginea arenei Volgograd Arena, care va găzdui meciuri din cadrul competiției mondiale de fotbal. Cupa Mondială se va desfășura în 11 orașe din Rusia, în perioada 14 iunie – 15 iunie, finala urmând să se dispute pe stadionul Luzhniki din Moscova.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...