/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Prognoza METEO pentru 25 octombrie. Vremea continuă să se răcească

missing
25 octombrie 2017, ora 06:55

La Nordul țării, dimineața va fi posomorâtă și destul de răcoroasă – vor fi doar 2 grade. Pe la amiază însă, norii se vor risipi, iar temperatura va crește până la 7 grade cu plus.

La Centru, vremea se va menține stabilă, chiar dacă vor fi și câțiva nori. Dimineața vom avea de asemenea 2 grade, iar pe parcursul zilei, maximă termică va atinge 8 grade Celsius.

La Sudul țării, temperaturile vor crește cu două-trei grade. Dimineața va fi pe alocuri înnorat și se vor înregistra 5 grade, iar până la amiază, mercurul din termometre va urca până la 10 grade.

La Chișinău cerul se va menține senin atât noaptea cât și în timpul zilei. Temperaturile însă sunt în descreștere față de ziua precedentă. La noapte vom avea 5 grade cu plus, iar ziua doar 8 grade.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram