Recomadări #diez. Evenimente la care să mergi într-un mijloc de săptămână răcoros

3fb74fee64a40a9b1af42e63afe7c970

Deși vremea de afară devine din ce în ce mai răcoroasă, ar trebui să începem să ne obișnuim cu ea, fiindcă în curând vine iarna. Nu avem voie să inventăm motive, trebuie să ieșim din casă și să petrecem timpul cât mai frumos. Pentru cei care vor o seară relaxantă după o zi plină de stres sau pentru ceilalți care vor să aibă parte de distracții, socializare și networking, am selectat câteva evenimente care sperăm că-ți vor umple agenda pentru ziua de miercuri. 

# Antrenament deschis de alergări

Chiar dacă simți că ești obosit după o zi întreagă de „alergat”, o sesiune de jogging în grup îți va reîncărca bateriile și-ți va da o stare de împlinire și o doză de sănătate. Locația are și ea ceva de zis – o plimbare, chiar și mai rapidă, prin parcul Valea Morilor te va ajuta să-ți pui gândurile în ordine și să-ți faci planurile pentru o nouă zi. Detalii despre eveniment, aici.

# Workshop-uri gratuite competențe digitale iCAN

Toată lumea se declară expert când vine vorba despre competențe digitale. S-ar părea că știi să le faci pe toate, dar dacă stai să te gândești un pic, dincolo de competențele elementare, ce altceva mai știi să faci? Vino miercuri la Biblioteca Municipală la mai multe workshopuri gratuite și celebrează, alături de organizatori, lansarea Serviciului de Bibliotecă iCAN. Detalii, aici.

# Protecția datelor cu caracter personal

Cât de multe informații despre viața ta personală ești dispus să afișezi pe internet? Locul de muncă, numele membrilor familiei, când și unde mergi în vacanță sau poate chiar și adresa de la domiciliu? Avem dreptul la respectarea vieții private și de familie, a domiciliului și a corespondenței, iar asemenea date trebuie tratate în mod corect. Învață cum, miercuri la Tekwill. Detalii pe facebook. 

# Ce? Unde? Când? Super Cupa LAȘM

Ce? Super Cupa LAȘM. Unde? Liceul Academiei de Științe a Moldovei. Când? Miercuri, ora 15.00. Citește cât mai poți și pune-ți cunoștințele la testare. Detalii despre eveniment, pe pagina de facebook.

# Concert Cameral – Amonii romantice

O plimbare prin covorul de frunze, un ceai fierbinte, iar mai apoi o oră de muzică clasică. Există vreun mod mai relaxant de a termina o zi de toamnă? Dacă ești pasionat de acest gen de muzică și vrei să asculți un concert cameral de calitate, o poți face miercuri la Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici”. Detalii, aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente