/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Noi detalii în cazul jurnalistei ruse înjunghiate. Atacatorul, Boris Griț, a fost plasat în în arest preventiv pentru două luni

missing
24 octombrie 2017, ora 19:08

Potrivit presei rusești, Boris Griț, a refuzat să răspundă la întrebările instanței și a jurnaliștilor. Din acest motiv, magistrații l-au plasat în arest preventiv pe un termen de două luni, pentru a i se aplica mai multe verificări psihiatrice și a verifica ipotezele avocaților. Și anume că ar fi bolnav psihic.

Jurnalista a suportat ieri o operație, iar acum starea acesteia este satisfăcătoare, printr-un mesaj transmis cu ajutorul unei prietene aceasta a susținut că în curând va reveni la microfon.

Vă mulțumesc pentru susținere și iubire. Totul va fi bine. Să respiri prin tub este haios. Pentru prima dată după 16 ani de radio m-am săturat de somn. În curând vom fi alături- vă cuprind”, a declarat Tatiana Felgenhauer, jurnalistă.

Și mama jurnalistei a anunțat în direct la radio „Ecoul Moscovei” că nu a cunoscut despre careva amenințări.

Nimeni niciodată nu a amenințat-o. Au fost unele momente când admiratorii au fost foarte insistenți. Dar ca să fie din cei care urmăresc nu au fost”, afirmă mama jurnalistei.

Mandatul de arest a lui Boris Griț, expiră în luna decembrie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram