Nokia 7 s-a vândut mai ceva ca pâinea caldă la lansare

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Nokia 7 a avut parte de o lansare inițială în China, iar primele stocuri ale telefonului s-au vândut aproape instantaneu.

Noile telefoane Nokia, create de către HMD Global după preluarea brandului, se vând destul de bine și oferă o perspectivă promițătoare asupra numelui, în viitorul apropiat. Producătorul se poate mândri cu un start destul de bun anul acesta, atât prin prisma popularității, cât și prin cea a numărului de modele disponibile deja pe piață, În așteptarea modelului entry-level Nokia 2, putem vorbi despre lansarea inițială a modelului 7.

Nokia 7 a trecut repede de la stadiul de ”potențial smartphone” la ”confirmat” într-un timp destul de scurt. Intervalul s-a păstrat și în ceea ce privește lansarea, astfel că deja putem vorbi despre al cincilea telefon care intră în rândul Nokia, de când brandul a fost preluat de HMD Global, conform playtech.ro.

Nokia 7 pare să fie un succes, deoarece s-a vândut aproape instantaneu după lansarea din China. Acesta a fost disponibil la precomandă, așa cum era programat, iar stocurile s-au epuizat în câteva minute. Asta ne indică faptul că există o cerere semnificativă a telefonului pe această piață, deși nu putem fi siguri de succesul aparent răsunător cât timp nu avem și informații despre numerele exacte.

Cu toate acestea, știm că 150.000 de oameni s-au înscris pentru posibilitatea de precomenzi înainte de lansare. Retailerul JD spune că livrările pentru Nokia 7 vor începe odată cu 31 octombrie.

Încă nu știm dacă telefonul va fi disponibil și pe alte piețe, dar e foarte probabil ca acesta să ajungă la vânzare și la nivel global. HMD a început să trimită invitații pentru un eveniment din India, așa că e posibil ca telefonul să ajungă și acolo.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...