Cele mai potrivite cadouri pe care le poți oferi unei proaspete mămici

Una dintre cele mai bune prietene pe care le ai sau o colegă de la muncă se pregătește să nască? Atunci un cadou simbolic pentru viitoarea mămică este binevenit. Mai jos puteți vedea 3 idei potrivite de cadou pe care le poți oferi unei proaspete mămici. Acestea sunt incredibil de accesibile și marchează într-un mod frumos și cu mult bun gust un eveniment fericit din viața unei persoane dragi ție. Așa că dacă nu ai inspirație în această privință, citește acest articol până la capăt:

#Fotocarte

Fotocărțile reprezintă o idee de cadou incredibil de bună pentru a marca un eveniment atât de important. Iată o sugestie foarte bună: poți documenta întreaga durată a sarcinii până la marele eveniment, într-un album sau o fotocarte, ce îi va rămâne proaspetei mămici o întreagă viață. Mai mult decât atât, pozele printate pe hârtie, într-un album atât de elegant au un farmec aparte și sunt mai apreciate decât pozele de pe calculator. Poți personaliza fiecare pagină după cum dorești și poți alege o formă anume a fotocărții. Coperțile sunt cartonate și făcute să reziste o viață. Chiar dacă ai și poze mai vechi, în format fizic, acestea pot fi scanate și apoi adăugate în fotocartea cu proaspătă mămică. Rezultatul este unul de excepție ce îi va trezi amintiri plăcute viitoarei mămici, de fiecare dată când se va uita prin cadoul minunat pe care tu i l-ai oferit.

_MAX4707

#Sterilizator pentru biberoane

Un sterilizator pentru biberoane îi va fi de mare folos viitoarei mămici . Este incredibil de accesibil și se va dovedi foarte util, în primii ani de după naștere. Un sterilizator bun pentru biberoane are și funcție de încălzitor, de aceea informează-te în legătură cu acest tip de produs, pentru a face alegerea corectă. Astfel, tânăra mămică nu numai că va putea încălzi rapid laptele pentru bebeluș, dar va avea și posibilitatea de a steriliza oricând suzete, tetine sau pompe de sân, scrie femina.ro.

 

#Tricou personalizat

Un cadou ce se potrivește pentru fiecare ocazie specială, tricoul personalizat este perfect și pentru acest eveniment important. Gândește-te la un mesaj amuzant și apoi prințează-l pe un tricou din bumbac, alegând cele mai calde culori și un font simpatic. Dacă nu ai idei de mesaj, netul este plin de sugestii care de care mai amuzante, de aceea va fi foarte simplu să te hotărăști asupra uneia. De asemenea, vei găsi foarte multe locuri în care poți printa pe loc un tricou cu un mesaj amuzant. Este un idee extrem de utilă pentru atunci când ai fost prinsă pe ultima sută de metri fără niciun cadou pentru proaspătă mămică.

Iată așadar 3 idei utile de cadou pe care să le oferi cu drag unei prietene ce se pregtește să nască. Importanța unui astfel de eveniment trebuie celebrată printr-un cadou inedit. Cadourile pe care ți le-am prezentat mai sus se potrivesc de minune cu ocazia nașterii unui copil și vor rămâne o amintire vie în mintea proaspetei mămici. O fotocarte sau un tricou personalizat vor readuce mereu în viața prietenei tale momentele magice ale nașterii copilului ei, datorită unei idei extrem de inspirate de cadou pe care ai avut-o.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente