De când serile au devenit mai reci, Irina Ceban din capitală a început să facă focul în sobă. Conurile de brad sau cojile de nucă erau singura sursă de căldură. 

Din salariul de o mie de lei, femeia abia de ţine piept tuturor cheltuielilor de îngrijirea a copiilor, dar şi de întreţinere a casei. Un grup de tinere din Capitală a aflat povestea tristă a familiei şi a decis să le încălzească sufletele. Au adus doi metri cubi de lemne şi 500 de kilograme de cărbuni.

Irina este mamă solitară care creşte doi băieţi, unul dintre care s-a născut cu paralizie cerebrală infantilă. Impresionaţi de drama familei Ceban, echipa Splash le-a completat stocul de provizii alimentare pentru câteva luni înainte.

Iniţiativa de a susţine această familie greu încercată de soartă le-a venit fetelor în această vară, când au constituit un proiect menit să ajute familii social-vulnerabile din capitală.

Deşi sunt încă în perioada adolescenţei, povestea familiei Ceban a sensibilizat echipa de fete.

În prag de iarnă, Irina are nevoie de multe. Cei care doresc să ajute această familie greu încercată de soartă pot să facă asta luând legătură cu Irina Ceban sau să doneze pe contul afişat pe ecran. Împreună putem face o familie fericită! 

CONT PENTRU DONAŢII:

BC"Moldindconbank"
Cod: MOLDMD2X334
IDNP: 2002001065497
IBAN: MD96ML0000002259A3454606
Ceban Irina

Număr de telefon: 068624077