/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Premiile The Best FIFA: Zinedine Zidane a fost desemnat cel mai bun antrenor al anului 2017

missing
24 octombrie 2017, ora 11:24

Zidane a câștigat în 2017 trofeul Ligii Campionilor cu Real, pentru al doilea an consecutiv, precum și titlul de campion al Spaniei.

Fostul campion mondial, care anul trecut a ocupat locul doi la această secțiune a premiilor FIFA, a câștigat lupta cu italienii Massimiliano Allegri (Juventus Torino) și Antonio Conte (Chelsea). Zidane a mai cucerit în acest an Supercupa Europei și Supercupa Spaniei.

Zidane îi succede pe lista câștigătorilor premiului italianului Claudio Ranieri, acum pe banca formației franceze FC Nantes, recompensat anul trecut pentru titlul surprinzător de campion al Angliei cu Leicester City.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram