/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Donații de peste 32 de milioane de lei în nouă luni. Cum comentează PD generozitatea simpatizanților săi

missing
24 octombrie 2017, ora 11:39

„Eu nu aș fi vrut să comentez din numele celor care fac aceste donații, dar faptul că alte partide au o listă mai mică de donatori, ține de poziția și viziunea acelui partid și ține de interesul fiecărui cetățean, în parte, a celui care face donația. Mai mult cam nu aș vrea să comentez întrebarea în cauză”, a declarat Vitalie Gamurari, purtătorul de cuvânt al partidului Democrat.

Potrivit raportului financiar al Partidului Democrat din partea membrilor de partid s-au obținut donații în valoare de 25.779.740 de lei, iar din partea altor persoane fizice s-au obținut 6.728.400 de lei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram