/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Premiile The Best FIFA - Cristiano Ronaldo a fost numit cel mai bun jucător din 2017

missing
24 octombrie 2017, ora 08:11

Ronaldo (32 ani) a câștigat în sezonul trecut titlul de campion al Spaniei, precum și Liga Campionilor, fiind și golgheterul celei mai importante competiții europene intercluburi. Palmaresul lusitanului în 2017 este completat de Supercupa Europei și Supercupa Spaniei.

Ronaldo i-a devansat în clasamentul secțiunii cel mai bun fotbalist pe marele său rival Lionel Messi (FC Barcelona) și pe brazilianul Neymar, protagonistul celui mai scump transfer din istoria fotbalului în această vară, de la FC Barcelona la Paris Saint-Germain, pentru 222 de milioane de euro.

Cristiano Ronaldo a primit premiul din partea a doi foști mari fotbaliști, argentinianul Diego Armando Maradona și brazilianul Ronaldo Nazario de Lima
Prin trofeul cucerit luni seara, Ronaldo l-a egalat pe Messi în privința titlurilor de cel mai bun fotbalist al anului, cu cinci victorii fiecare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram