(DOC) PSRM și-a falsificat raportul financiar? Socialiștii ,,au uitat” că au fost în țara lui Kim Jong-un

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

O delegație a Partidului Socialiștilor din Moldova, în frunte cu Grigore Novac, a participat la ceremonia de aniversare a fostului lider al Coreei de Nord, Kim Il Sung, la mijlocul lunii aprilie curent. Se pare însă că socialiștii ,,au uitat” că au fost în țara lui Kim Jong-un, aceștia raportând în declarația financiară a PSRM pentru cele 9 luni ale anului depusă la Comisia Electorală Centrală 0 lei pentru deplasări în țară și străinătate.

Delegația socialiștilor din Republica Moldova, care ar fi mers în Coreea la ceremonia dedicată aniversării a 105 ani ai celui care este numit fondatorul Coreei de Nord, Kim Il Sung, nu a declarat în luna aprilie pe ce bani a mers în cea mai închisă țară din lume, iar acum socialiștii ascund asta și în raportul financiar. Mai exact, PSRM indică zero cheltuieli pentru deplasări în țară și străinătate.

În schimb, socialiștii indică peste 4,3 milioane de lei pentru ,,presă și materiale promoționale” și aproape 1,5 milioane de lei pentru întreținerea sediilor.

Pentru concerte și manifestații publice PSRM ar fi cheltuit în cele 9 luni ale anului puțin peste 1 milion de lei.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...