Participanții la edițiile anterioare Startup Weekend Moldova vă încurajează să vă înscrieți la competiția proiectelor IT

collagemm

Startup Weekend Moldova revine! Ediția a IX-a își ia avântul în perioada 10-12 noiembrie 2017. Cine dorește să-și testeze ideea de afacere în 54 de ore, să-și găseacă viitori colegi și potențiali parteneri de business, să beneficieze de un sfat de la mentori și experți atât din țară, cât și de peste hotare, este așteptat cu mare drag la Tekwill. Edițiile din anii trecuți ne-au motivat enorm prin calitatea prezentărilor și ambiția participanților. Află de la Vlad, Xenia, Sava și Valentin – participanți ai edițiilor anterioare, de ce merită să iei decizia de a lucra 54 de ore pentru a produce prototipul unei afaceri în domeniul IT.

vladVlad Drahnea, Software Engineer, a câștigat titlul de cel mai bun developer în cadrul ediției a 7-a Startup Weekend Moldova

„Startup Weekend Moldova m-a stimulat să scot din cap cele mai prostești idei și cele pe care le credeam costisitoare ca să aflu de fapt, că nu-i nici un sens să ții idei în cap fără a le testa. Prin urmare, mai multe încercări -> mai puține idei -> somn mai liniștit.

Dacă nu participam, acum nu era să...de fapt era să! Era să cred că e ceva mult prea serios pentru a i se potrivi unui simplu developer, sau designer, sau cineva fără abilități tehnice. Adevărul este că hackathoanele sunt o platformă minunată pentru experimente, mai ales că poți avea parte și un pic de ghidare.

 Îți recomand și ție să participi, întrucât n-o să cadă cerul dacă mergi, iar râurile nu se vor revărsa. E o oportunitate minunată de a testa presupuneri și de a savura plăcerea de a construi ceva în echipă, nu după reguli și nu în oficiu de la 9:00 la 18:00. Posibil la Startup Weekend să înceapă proiectul vieții tale.”

Xenia Muntean, împreună cu echipa sa a câștigat Startup Weekend Moldova ediția a 7-axenia

 „Startup Weekend Moldova m-a stimulat să-mi urmez pasiunea de a construi lucruri mari din nimic.

Dacă nu participam, nu i-aș fi cunoscut pe co-fondatorii mei și pe unii dintre cei mai buni mentori pe care i-am avut.

Îți recomand și ție să participi, pentru că aceste 54 de ore pot fi life-changing. True story.”


savaSava Virtosu, Software Developer @2Performant, împreună cu echipa sa a câștigat Startup Weekend Moldova ediția a 8-a

„Startup Weekend Moldova m-a stimulat să încerc să-mi realizez ideea de startup pe care o aveam în gând de ceva vreme.

Dacă nu participam, acum nu era să am experiența pe care am acumulat-o în urma dezvoltării startupului CanarySwitch. Nu era să cunosc și să interacționez în așa măsură cu comunitatea de startups din Moldova.

Îți recomand și ție să participi, întrucât Startup Weekend Moldova îți oferă mediul suficient și necesar de a-ți încerca ideea de afacere pe care o ai. Mentorii te vor ghida cum să analizezi și să dezvolți corect ideea ta, iar oamenii pe care o să-i cunoști, o să te ajute și o să te motiveze să o realizezi.”

Valentin Prijilevschi, Co Fondator Shelfalyticsvalentin

„Startup Weekend Moldova m-a stimulat să am mai multă încredere în mine și să mișc anumite lucruri mai rapid.

Dacă nu participam, acum nu era să am un produs minim viabil MVP și să-l testez pe piață.

Îți recomand și ție să participi, întrucât niciodată nu știi cu cine poți face cunoștință în cadrul acestei competiții și cum aceasta poate să îți schimbe viitorul.”

Pe pagina de facebook a evenimentul vor fi dezvăluite numele mentorilor care vor ghida echipele și numele membrilor juriului care vor vota produsul cel mai bun la sfârșitul competiției. Echipa câștigătoare va beneficia de un premiu bănesc și de expunere internațională la Global Startup Battle. Mai multe detalii și actualizări găsești aici.

Pentru a participa, asigură-ți de pe acum bilet aici.

Startup Weekend Moldova este organizat de Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC cu suportul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională și Guvernului Suediei în cadrul Proiectului „Dezvoltarea Centrului de Excelență în domeniul TIC”.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente