(VIDEO) Neymar, la prima eliminare în tricoul lui PSG; A fost scos din sărite iar echipa sa nu a câștigat

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Paris Saint Germain a avut parte de un meci mult mai greu decât se aștepta pe ”Stade Velodrome”, în fața celor de la Olympique Marseille. Campioana din Ligue 1 a scos in-extremis o remiză, scor 2-2, după un final de meci extrem de tensionat.

Neymar, starul parizienilor, a reușit să marcheze primul gol al echipei sale, dar a ajuns și mai devreme la vestiare, fiind eliminat. În numai două minute, 85 și 87, brazilianul a cedat și a încasat două galbene. Prima dată pentru un fault asupra lui Sanson, într-un moment în care OM conducea pe tabelă iar oaspeții se grăbeau cum puteau pentru a reveni în joc.

Două minute mai târziu, nervii lui Neymar au cedat, astfel că fostul star al Barcelonei l-a îmbrâncit pe Ocampos. De unde a pornit totul? Neymar a plecat într-o cavalcadă de driblinguri, fiind faultat mai întâi de Sanson. Brazilianul n-a cedat, a continuat faza, dar a fost din nou controlat la picioare de Ocampos și a căzut pe gazon. Neymar a răbufnit și l-a îmbrâncit pe adversar, chiar sub privirile arbitrului, care i-a arătat imediat al doilea galben și, implcit, pe cel roșu.

PSG n-a resimțit eliminarea și a reușit să egaleze la ultima fază a meciului grație unei superexecuții a lui Cavani din lovitură liberă.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...