21:53:59 23.04.2024
Stiri

Răzbunarea unei soții ÎNȘELATE ar putea să o trimită pe aceasta la închisoare

Știri 22.10.2017 17:04 Vizualizări1868 Autor: Ziarul National
Răzbunarea unei soții ÎNȘELATE ar putea să o trimită pe aceasta la închisoare Sursa: unica.ro


Monika Fourie (34 ani) este acuzată că a rănit intenționat o tânără, pe Hannah Stokes (24 ani), după ce a aflat că aceasta este amanta soțului ei. Când i-a prins împreună pe aceștia, în căminul conjugal, femeia a aruncat cu apă fierbinte pe amantă, cauzându-i acesteia arsuri grave.

Monika Fourie avea o relație de mai mulți ani, când realitatea a pus-o față în față cu o imagine neplăcută – într-o zi, când a ajuns mai devreme de la serviciu, și-a găsit soțul în brațele unei tinere, chiar la ei în sufragerie.

Cuprinsă de furie, soția înșelată a încercat apoi să se calmeze și a invitat-o pe amantă în bucătărie, la un ceai, pentru a discuta despre această situație. Când tânăra a vrut să ia ceașca de ceai în mână și-a dat seama că în ea nu era decât apă fierbinte, apă pe care soția înșelată i-a aruncat-o pe față.

Ulterior momentului, amanta a ajuns la spital, a fost băgată imediat în sala de operații, din cauza arsurilor grave, iar câteva zile mai târziu a fost supusă și unei intervenții de reconstrucție a timpanului.

Ajunsă în sala de judecată, soția înșelată a mărturisit că a reacționat instinctiv, nu și-a premeditat în niciun fel acțiunile și a pledat nevinovată, spunând că dacă tânăra nu intra la ea în casă și nu s-ar fi implicat într-o relație cu soțul ei, incidentul nu s-ar fi întâmplat.

Pe de altă parte, așa cum era de așteptat, amanta spune că femeia și-a calculat foarte bine gesturile și că s-a răzbunat în mod intenționat în această manieră.

Acum judecătorii încearcă să-și dea seama dacă reacția soției înșelate a fost una instinctivă, așa cum susține ea, sau chiar a intenționat să-i facă rău tinerei și a premeditat în vreun fel acest atac.

Sursa: unica.ro


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md