/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Încă un moldovean care voia să își găsească un loc de muncă în Germania, prins cu acte false la vamă

missing
22 octombrie 2017, ora 15:54

În ziua de 20 octombrie a.c., în jurul orelor 05.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa – judeţul Vaslui, s-a prezentat pentru a intra în ţară, pasager într-un autoturism marca Opel, înmatriculat în Republica Moldova, cetăţeanul moldovean Vasile S., în vârstă de 39 de ani.

În baza unei analize de risc pe linia migrației ilegale, poliţiştii de frontieră au efectuat un control amănunţit asupra persoanei, în urma căruia a fost descoperită, în borseta lui Vasile S. o carte de identitate cu însemnele autorităţilor româneşti, pe care era imprimată fotografia acestuia. Cu ocazia verificărilor specifice efectuate, lucrătorii noştri au stabilit că documentul este fals total.

Cu privire la cele constatate, Vasile S. a declarat că a obținut documentul în cauză de la un conațional, din Chișinău, ale cărui date nu le cunoaște, contra sumei de 500 euro. Acesta a mai declarat că intenţiona să ajungă în Germania unde urma să se folosească de cartea de identitate falsă pentru a ocupa un loc de muncă.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la fals material în înscrisuri oficiale.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram