Un nou seminar pentru cei ce vor să afle mai multe despre alimentația sănătoasă

22228107_622408344815014_3366747104294737501_n

În cadrul seminarului se va pune accentul pe două dintre elementele de bază ale unui mod de viață sănătos, acestea fiind divizate în 2 panel-uri de discuție.

Primul panel, ”Alimentația sănătoasă – de astăzi și pentru toată viața!”, va fi condus de Anastasia Valac, medic și co-fondator al ”Intelligent Nutrition Center”, în cadrul căruia se va vorbi despre pașii efectivi și simpli, necesari de parcurs, pentru a avea un mod sănătos de alimentație ușor de atins și menținut toată viața.

Iar pentru cel de-al doilea training este programat  un discurs oferit de medicul si co-fondatorul ”Intelligent Nutrition Center”, Marina Danici, la tema ”Pofta de mâncare-cine o controlează?!”. Aici se vor pune în discuție nivelele de control a poftei de mâncare și acțiunile ce pot fi întreprinse pentru reducerea acesteie.

Seminarul este orientat unui public larg, începând cu cei ce își desfășoară activitatea profesională în domeniul fitness-ului și a sănătății, cât și pentru adepții modului sănătos de viață.

Biletele pentru seminar pot fi procurate la preț de 200 lei de pe site-ul iTicket, iar mai multe detalii  puteți afla de pe pagina de facebook a organizatorilor.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente