/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Cinci foști președinți ai SUA au urcat pe scena unui concert din Texas în sprijinul victimelor uraganelor

missing
22 octombrie 2017, ora 11:40

Barack Obama, George W. Bush, Bill Clinton, George H.W. Bush și Jimmy Carter au cântat împreună imnul național înainte de a se așeza în primul rând pentru a urmări concertul.

Demersul celor trei foști președinți democrați și celor doi republicani a permis strângerea a peste 31 milioane de dolari de la 80.000 de donatori, o sumă ce va merge către victimele recentelor uragane Harvey, Irma și Maria, a informat secretariatul lui George H.W. Bush.

Președintele american, Donald Trump, nu a participat la concert, dar a transmis un mesaj video în care a caracterizat evenimentul drept „magnific”.

Cei cinci ex-președinți aflați sâmbătă pe scenă reprezintă în total opt mandate prezidențiale, adică 32 de ani din istoria Casei Albe.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram