(foto, video) Barcelona și Manchester City continuă să se îndepărteze de rivalii săi. Care sunt rezultatele principale ale zilei de sâmbătă

Manchester-City-v-Barcelona-UEFA-Champions-League-Football-Etihad-Stadium-Manchester-UK-01-No

În această sâmbătă, în top campionate ale Europei s-au jucat meciuri importante, unele dintre ele încheindu-se cu rezultate surpinzătoare. Vezi care sunt ele.

Campionatul Angliei

Top meciuri:

# Chelsea 4-2 Watford

Pentru Chelsea au marcat Pedro ’12, Batshuayi ’71, ’90+5 şi Azpilicueta ’87, iar pentru Watford au înscris Doucoure ’45+2 şi Pereyra ’50.

Chelsea a revenit cu greu după două înfrângeri consecutive în campionatul Angliei, obținând o victorie asiduă împotriva lui Watford, chiar dacă scorul e cu mult în favoarea londonezilor. Grație dublei lui Batshuayi Chelsea a obținut 3 puncte și rămâne pe locul 4 în clasament.

# Manchester City 3-0 Burnley

Mancheste City reuşeşte o victorie fără emoţii cu Burnley, 3-0. Kun Aguero a revenit cu gol după accidentul de maşină care l-a ţinut trei săptămâni departe de gazon. Argentinianul a înscris din penalty în minutul 30. În repriza secundă, Otamendi şi Sane au închis tabela în minutele 73 şi 75.

Pep Guardiola e la 5 puncte distanță de Mourinho și acest fapt îl face încă mai aproape de titlu de campion al Premier League. Însă nu trebuie să ne grăbim, abia au trecut 9 etape. Totul va fi clar mai aproape de Boxing Day. Tradițional, echipa care ocupă primul loc în această perioadă, devine campion al Angliei.

# Huddersfield 2-1 Manchester United

Manchester United a pierdut surprinzător cu 1-2 la Huddersfield şi se depărtează de Manchester City. Gazdele au început tare meciul şi au condus la pauză cu 2-0 datorită golurilor marcate de Mooy, în minutul 28 şi Depoitre, în minutul 33. United a încercat să revină în repriza secundă, dar formaţia lui Mourinho a reuşit doar golul consolării prin Rashford, în minutul 78.


Iată cum arată clasamentul după 9 etape disputate

1

Primera Spaniei

Top meciuri

# Barcelona 2-0 Malaga

Doar două minute a fost linişte în meciul dintre Barcelona şi Malaga. Catalanii au deschis scorul cu un gol controversat. Oaspeţii de pe Camp Nou au protestat spunând că mingea a ieșit afară înainte de centrarea lui Digne, în urma căreia Deulofeu a marcat. Arbitrul a validat însă golul, iar Barca a avut avantaj minim la pauză.

În partea secundă, Iniesta a înscris al doilea gol al extratereştrilor. Luis Suarez a fost ghinionistul serii. A ratat ocazii incredibile şi a rămas cu doar trei goluri marcate în nouă etape.

# Valencia 4-0 Sevilla

Pentru Valencia au marcat Guedes ’43, ’90+2, Zaza ’51 şi Mina ’85. Valencia e de ne crezut. Își revine în forță după sezoane eșuate în La Liga. După această victorie excepțională, „șoarecii zburători” se află pe locul 2, cu patru puncte mai puține decât Barca.


Vezi cum arată clasamentul în La Liga Spaniolă

2

Seria A

Top meci

# Napoli 0-0 Inter Milano

Napoli şi Inter a încheiat la egalitate, 0-0, meciul de pe San Paolo. A fost o partidă ştearsă, cu puţine realizări, ambele formaţii find mulţumite să nu piardă. Napoli rămâne pe primul loc cu 25 de puncte după 9 etape, Inter este în acest moment pe locul doi cu 23 de puncte.


Iată cum arată clasamentul din campionatul Italiei

3

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente