Primarul interimar a semnat decizia de suspendare a amplasării publicității exterioare în Chişinău

21 octombrie 2017, ora 15:52

Suspendarea va rămâne în vigoare până la aprobarea de către Consiliul Municipal al unui nou Regulament privind amplasarea/reamplasarea publicității exterioare în municipiul Chișinău.

Acum urmează ca, Direcția Generală arhitectură, urbanism și relații funciare să prelungească autorizațiile de construire și amplasare a publicității exterioare eliberate anterior agenților economici pe un termen de un an de la expirarea lor.

Iar Direcția generală arhitectură, urbanism și relații funciare, Inspectoratul Național de patrulare al IGP, Direcția generală transport public și căi de comunicații, preturile de sector vor efectua controlul în vederea depistării amplasării publicității exterioare neautorizate și luarea măsurilor prevăzute de lege.

Potrivit noului regulament, care urmează să fie supus dezbaterilor, iar ulterior examinat în CMC, autorităţile vor stabili locurile unde pot fi amplasate panourile publicitare, iar ulterior acestea vor fi scoase la licitaţie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram