/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/FOTO/ Cum arată viitorii apărători și apărătoare ai Moldovei care au depus jurământul de credință Patriei

21 octombrie 2017, ora 13:22

La festivitate a participat ministrul Afacerilor Interne, Alexandru Jizdan, viceministrul de Interne, Oleg Babin, rectorul Academiei „Ștefan cel Mare”, Simion Carp, corpul profesoral-didactic al instituției, părinți, veterani rude și alți invitați.

Ceremonia solemnă a continuat cu depunerea de flori la bustul lui Ștefan cel Mare și Sfânt, iar proaspeții studenți au primit felicitări de la cei dragi prezenți la acest important eveniment din viața lor.

Cei 145 de tineri, 63 de fete și 82 de băieți, urmează să-și facă studiile timp de 4 ani, cei care au ales Facultatea de Drept și respectiv, 3 ani la Facultatea de Securitate Civilă și Ordine Publică, din cadrul Academiei de Poliţie „Ştefan cel Mare” a MAI.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram