(FOTO) Black Swan, un restaurant din mijlocul necunoscutului, a fost declarat cel mai bun restaurant din lume

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Restaurantul Black Swan din Oldstead, Marea Britanie, a fost premiat săptămâna trecută ca fiind cel mai bun restaurant din lume, în cadrul distincţiilor pentru restaurante oferite de Travellers ‘Choice, potrivit Bloomberg

Restaurantul Black Swan a fost la origine un pub in localitatea North Yorkshire, cumpărat de familia Banks. Tommy Banks, fiul cel mare al familiei, este proprietarul si bucătarul restaurantului.

“Sincer, când am aflat că restaurantul a primit acest premiu am crezut că este o glumă, că cineva râde de noi”, a declarat Tommy. “Nu ne imaginam că va lua atâta amploare. Lucrurile au luat-o razna. Telefonul suna într-una, primeam e-mail-uri peste e-mail-uri. Am avut 1.200 de rezervări în doar 4 ore şi asta ne-a ajuns pentru tot restul anului. Erau reporteri afară când am venit ziua următoare să pregătesc micul dejun. Au fost 90.000 de persoane pe site doar într-o după-amiază.”

El a declarat că reacţia publicului a fost mult mai mare când a caştigat pentru prima dată o stea Michelin în anul 2013, la vârsta de 24 de ani, si afacerea lui a avut parte de o creştere considerabilă după apariţia sa la BBC, în cadrul emisiunii Great British Menu.

Putem spune că TripAdvisor nu este cel mai bun ghid în domeniul restaurantelor, deoarece mulţi recenzori nu sunt experţi în domeniul bucătăriei, ceea ce poate duce la recomandări atipice.

Premiile TripAdvisor, au luat naştere în anul 2012 şi lucrează într-un mod neobişnuit. În primul rând recenzorii nu sunt experţi, iar restaurantele sunt alese după algoritmi bazaţi pe cantitatea si calitatea mâncării, după recenzii din întreaga lume.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...