/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Flăcări în Smolensk și 1,5 miliarde de euro de la UE. Unul dintre cei mai bogați ruși, arestat

Arest prelungit! Încă 20 de zile pentru cei trei polițiști din dosarul Braguța

missing
20 octombrie 2017, ora 17:55

Judecătoria Rîșcani a admis demersul procurorului și a decis să prelungească arestul la domiciliu pentru angajații izolatorului de detenție provizorie, acolo unde Braguța ar fi fost maltratat și s-ar fi îmbolnăvit de pneumonie purulentă.

Andrei Braguță a fost reținut de Poliția de Patrulare la 15 august. Acesta s-ar fi împotrivit somațiilor oamenilor legii. La 10 zile după arest, tânărul a decedat în condiții suspecte în Penitenciarul „Pruncul”. Cauza oficială a decesului este „pneumonie purulentă”, dar părinții băiatului susțin că el ar fi decedat după ce a fost bătut crunt.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram