Blogtop a desemnat TOP 20 vloggeri moldoveni ai lunii septembrie 2017

collage

Pentru a doua oară consecutiv, Blogtop realizează topul celor mai activi vloggeri din Republica Moldova. În luna septembrie 2017, clipurile celor mai activi 20 de vloggeri din Republica Moldova au cumulat peste 5 mln de vizualizari, iar pe canalele lor de YouTube au fost publicate 165 de episoade video. Blogtop a publicat și topul bloggerilor moldoveni ai lunii septembrie.

Amintim că topul vloggerilor este generat în baza algoritmului Blogtop care utilizează următoarele informații: vizualizările, comentariile, aprecierile pe YouTube a clipurilor video publicate. De asemenea, sunt luate în considerație și reacțiile în Social Media a link-urilor/clipurilor video încărcate pe YouTube. Blogtop nu monitorizează clipurile video care sunt încărcate prin intermediul Facebook videos.

# 1. Iuliana Beregoi

Pe primul loc, în topul clasamentului se găsește Iuliana Beregoi. Tânăra interpretă de muzică din Republica Moldova, a devenit populară după participarea la concursul de muzică NextStar. În septembrie, Iuliana a urcat două poziții și a detronat liderul lunii august, Ilie’s vlogs. Aceasta a publicat 7 episoade noi ce au fost vizualizate de peste 1,4 mln ori.

# 2. Ilie’s vlogs

Ilie Bivol este singurul vlogger din Moldova care a depăşit bariera de un milion de abonaţi pe canalul YouTube. În luna septembrie, Ilie a coborât o poziție în clasamentul blogtop, dar totuși rămâne vloggerul moldovean cu cele mai multe vizualizări pe YouTube: 2.021.244 de vizualizări.

#3. Scaun la cap

Autoarea vlogului Scaun la cap, Elena Burlacu se inspiră din viața cotidiană pentru a crea clipuri video pline de umor și sinceritate. Vlogul Scaun la cap are priză și pe Facebook, acolo unde peste 74 de mii de fani urmăresc materialele video ale Elenei. Totodată, Scaun la cap este cel mai viralizat vlog din Moldova în luna septembrie cu peste 4900 distribuiri în social media ale clipurilor de pe canalul său de YouTube.

4. Vasco Tătaru

Vasco este un tânăr vlogger din Moldova cu peste 200.000 abonați. Primul vlog l-a publicat în anul 2013, iar de atunci episoadele sale video au fost urmărite de peste 9,6 mln ori. Vlogul lui Vasco Tataru a rămas pe aceași poziție ca și luna trecută. În luna septembrie fanii au publicat 2835 de comentarii pe canalul său de YouTube, devenind astfel cel mai comentat vlogger moldovean pe YouTube în acestă perioada.

#5. Jasmina show

Jasmina show este un canal pentru copii și părinți cu peste 70 de mii de urmăritori pe YouTube. Jasmina, în vârstă de 11 ani și părinții ei, au deschis acest vlog pentru a împărtăși lucruri interesante pe care le fac împreună.

#6. Orange Blue

Orange Blue este un vlog urmărit de peste 371 de mii de abonați și care prezintă trucuri din viață, tutoriale, experimente și alte chestii interesante. Chiar dacă pe canal au fost publicate doar 2 episoade video în luna septembrie, acesta a reușit să genereze suficiente reacții pentru a se plasa pe locul 6 în topul blogtop.

#7. Dani Gonța

Dani, cel mai tânar vlogger de pe blogtop, a cucerit internetul în luna septembrie cu episodul despre analiza abecedarului, vizualizat de 35.000 ori pe YouTube și peste 1,5 mln pe Facebook. Vă invităm să vă alăturați celor 12.000 de fani care urmăresc clipurile inedite și educative ale lui Dani pe Facebook.

#8. Katy Black

Vlogul ”Katy Black” al Ecaterinei Pocitarenco este, în mod special, popular printre adolescenți. Și-a înregistrat vlogul în 2015,  iar în 2017 a depășit cifra de 18 mln vizionări pe YouTube.

#9. Cezar Poiată

Cezar are 14 ani și este un vlogger din Republica Moldova, stabilit la București. A început vlogul în 2015 și astăzi peste 151.000 abonați îi urmăresc canalul de YouTube.

#10. Banca de Bancuri

Unul din cele mai virale vloguri din Moldova cu peste 78 mii de fani pe FacebookValeriul Rașcu, autorul care stă în spatele filmulețelor, prezintă situații amuzante și ironice în materialele video pe care le distribuie. A început să filmeze în 2016 și de atunci a devenit popular în special pe rețelele de socializare.

#11. Andrew Truckdriver

Andrei este un șofer de camion care a început vlogul în 2015 ca pe un jurnal video de călătorie spre Europa. Acum Andrei are 24.490 de abonați pe canalul YouTube și împărtășește cu ei momentele din aventura lui prin diferite țări ale lumii.

#12. Oleg Brega

Oleg Brega este jurnalist și un cunoscut apărător al drepturilor omului. Pe canalul său de YouTube a publicat 62 de clipuri video în luna septembrie, mai mult decât oricare autor pe blogtop.md.

#13. Emisiunea Lumina

Emisiunea Lumina este un produs media de umor, realizat de Andrei Bolocan, unul dintre cei mai populari vloggeri pe Facebook. Autorul analizează și comentează într-o manieră inedită evenimentele notorii de la noi din țară. Aproape 100.000 abonați și fani urmăresc vlogul Lumina pe Youtube și Facebook.

#14. Roman Tataru

Roman Tataru este un tânăr de 16 ani din Republica Moldova. Și-a început activitatea de vlogger pe 30 iunie 2017 și în scurt timp a depășit 20.000 abonați pe canalul YouTube.

#15. Vlad Codreanu

Vlad Codreanu este un interpret din Republica Moldova, care mai nou are o nouă pasiune pentru jurnalism. În vlogul său intervievează interpreți autohtoni într-un mod distractiv, cultural și educativ.

# 16. Viktor Mooz

Victor Novițchi este un tânăr de 20 de ani și autorul vlogului Viktor Moozz. Și-a publicat primul vlog la 1 februarie 2013 ca soluție pentru situațiile mai plictisitoare sau mai triste, iar astăzi are deja peste 54.000 abonați canalul de Youtube.

#17.  Sport Politic

Vlogul „Sport Politic” este un proiect 100% entuziast. Autorul promovează modul sănătos de viață, dar și libertatea de exprimare.

#18. LuBright

LuBright este canalul unei vloggerițe care își cucerește urmăritorii prin locurile inedite care le vizitează. LuBright este un jurnal video de călătorii, iar Luminița, autoarea vlogului bucură vizitatorii cu recenzii despre destinațiile vizitate. Doar în luna septembrie a publicat 11 clipuri video pe canalul YouTube. Vă invităm să o urmăriți și să descoperiți alături de LuBright cât de frumoasă este lumea.

#19. Dinca Vlogs

Dinca Vlogs publică începând cu anul 2016 clipuri video despre îngrijire și frumusețe. Aici poți vedea tutoriale cu machiaje, coafuri și alte lucruri interesante destinate fetelor. Dinca mai deține și un blog.

#20. Valik

Valik este pseudonimul lui Valentin Cotovici, canalul căruia apare pentru prima dată în topul celor mai activi 20 de vloggeri. Episodul despre Festivalul Culorilor 2017 a fost cel mai vizualizat material video de pe vlogul său. Pentru a-l putea viziona, vă invităm să accesați link-ul de mai jos.

Topul lunar este creat exclusiv în baza activității din perioada 01-30 septembrie 2017. Acesta poate fi diferit de topul vloggerilor la ora actuală. Dacă dețineți un vlog sau urmăriți un vlogger, îl puteți adăuga cu ușurință utilizând formularul de adăugare de pe prima pagină. În prezent pe platformă sunt înregistrați 67 de vloggeri din Republica Moldova.

Blogtop.md este un proiect social, necomercial și apolitic care a fost creat pentru a susține și promova creatorii de conţinut online independent. Blogtop.md este dedicat bloggerilor, vloggerilor şi jurnaliştilor independenţi, indiferent de etapele la care se află, şi vine să-i conecteze pe aceştia într-o comunitate online activă, oferind totodată un instrument prin care își pot testa impactul vlogurilor/articolelor publicate.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente