/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Un angajat al unui ONG și patru complici, cercetați pentru trafic de droguri. ONG-istul „ajuta” persoanele dependente de stupefiante

20 octombrie 2017, ora 15:37

În cadrul investigațiilor, desfășurate mai mult de patru luni, s-a stabilit că o reuniunea infracțională era formată din cinci membri. Aceștia vindeau în Bălți droguri în proporții deosebit de mari și anume stupefiante în formă de heroină și marijuana.

La data de 18 octombrie au fost efectuate 13 percheziții în mun.Bălți, ca urmare fiind depistate și ridicate droguri în proporții deosebit de mari, pregătite pentru comercializare. Descinderile, s-au soldat cu reținerea celor 5 membri identificați ai grupului criminal organizat.

În continuare, se întreprind măsuri necesare pentru identificarea altor eventuali făptuitori, membri ai grupului infracțional, inclusiv prin prisma implicării și a unor funcționari care ar fi acordat protecție și ajutor făptuitorilor.

Învinuiții au vârsta cuprinsă între 20 și 52 de ani, toți anterior condamnați pentru punerea în circulație a drogurilor, iar unul dintre ei este angajat al unui ONG care are drept scop ajutorarea persoanelor dependente de droguri.

Dacă vor fi găsiți vinovați de comiterea infracțiunilor de care sunt acuzate, persoanele riscă o pedeapsă sub formă de închisoare pe un termen de până la 15, ani privațiune de libertate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram