Blatter va asista la Cupa Mondială din Rusia, la invitația lui Putin

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Elvețianul Joseph Blatter, fostul conducător al Federației internaționale de fotbal (FIFA), a anunțat că va asista la Cupa Mondială care va avea loc anul viitor în Rusia, la invitația președintelui Vladimir Putin, informează AFP.

„Voi merge la Mondialul din Rusia. Am primit o invitație din partea președintelui Putin. Nu știu cât timp voi rămâne acolo și nici dacă voi asista la meciul de deschidere sau la finală. Cum nu mai pot lucra în fotbal (din cauza suspendării sale — n.red.) și nu am nicio misiune de îndeplinit, voi fi poate doar în trecere”, a declarat fostul președinte al FFA.

În vârstă de 81 ani, Sepp Blatter a fost suspendat de justiția internă a FIFA, pentru o perioadă de șase ani, din toate activitățile legate de fotbal, pentru o plată controversată de 2 milioane franci elvețieni (1,8 milioane euro) făcută în contul francezului Michel Platini, fostul conducător al UEFA.

FIFA a precizat că nu dorește să facă niciun comentariu în legătură cu prezența fostului său președinte al Cupa Mondială 2018, „deoarece domnul Blatter nu mai are nicio funcție oficială”.

Sepp Blatter a anunțat, totodată, că este pe punctul de a finaliza o carte în care va face dezvăluiri legate de perioada pe care a petrecut-o în cadrul FIFA.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...